Snö skapar stämning


Vintern 2012 . . . 

. . . Vilket magiskt landskap vi hade med mängder av glittrande vit, tung snö som höll i sig långt inpå våren. En riktig vargvinter, ni vet en sån där vinter man bara läser om i sagorna. 

Jag verkligen drömmer och längtar efter att få uppleva en sådan skimrande vinter och jul igen. För de senaste två åren har inte känts lika sprudlande då backen legat mörk och dyster. Även om då värmen, stämningen och allt som hört julen till funnits inomhus så saknas ändå den mjukt knarrande snön under våra fötter, den bitande kylan som färgar våra kinder röda och den glädje som infinner sig när man tittar ut på julaftons morgon och får se stora, stjärnskimrande snöflingor sakta sila ner från skyn. Vilken glädje och lycka!

En morgon på landet


Sitter denna mulna höstdag och myser ute på landet hos mina kära föräldrar ♥

Det är en viss känsla att vara här, lugnet runomkring, tystnaden, man känner doften av tallskogen som gömmer sig bakom det lilla huset med de vita husknutarna. Man hör regnets smatter på hustaket och vinden som dansar mellan trädtopparna. 

Det är harmoni och jag njuter av en aromfylld kopp kaffe medans jag tittar ut genom köksfönstret.

Underbar kväll

 
Uppkurad i soffan med favorit sockorna från Canada Snow på tassarna värmer jag mig med en kopp Chaite samt sätter smaklökarna i obalans med en välsmakande skin- och senapsmacka. Till efterrätt serverar jag mig själv en härligt mjuk och smarrig Babybell, vilket är ljuvligt att mumsa på.

Till detta höstmys ser jag på den charmiga filmen The Holiday och gosar upp mig lite extra under min fluffiga filt och bara njuter över lugnet, ensamheten och denna sena septemberkväll.
 
Just nu mår jag riktigt bra ♥