Adventskalender Ultimate

Hade en strålande dag på jobbet igår, den var liksom nästintill perfekt. Säkerligen berodde det mycket på alla positiva tankar och vetskapen om att jag efter dagens slut skulle gå på min efterlängtade semester.

Och inte nog med att dagen i sig var så himlans underbar, när kvällen kom och det var dags för mig att gå av mitt pass så överraskade pojken min mig med att komma och hämta mig från jobbets glasfadas. 
Därefter blev det en tripp till videobutiken ( att hyra film är fortfarande mer mysfaktor än tex Netflix ). Där hyrde vi tre filmer i tre olika kategorier. Det blev även en enorm påse plockgodis och chips för min rödtott.

Väl hemma bjöds det på pizza i sängen där det även låg ett enormt paket till mig! Jisses! Tomten kom tidigare än vad jag förväntat mig ♥ 
Och i detta magnefika paket fanns en Ultimate adventskalender från The Body Shop. Vilken lycka och vilken otroligt snäll och omtänksam pojkvän jag har. 

Hur kan en dag vara så glittrande fin ?

Årets julvärd 2014


Aldrig hade jag väl ens lagt en tanke på att Henrik Dorsin skulle tänkas bli den man som tänder ljuset i SVT och hälsar Kalle och hans vänner välkomna och oss alla en riktig god jul.

Har inte direkt några större tankar kring detta. Det enda jag förmå mig ha är att jag inte gillar utalet om att inga traditioner finns i hans familj. Att man lite tar julen som den kommer. 
Själv tycker jag att julen handlar om traditioner och förberedelser. Inte bara något man slänger ihop.
SVT har ju en enorm tradition vad det gäller Kalle och hans vänner som år efter år mer eller mindre alltid visats klockan tre på julafton. En timme där människor samlas i soffan, myser ordentligt och bara njuter av den stilla frid som juletid ger.

Ser du stjärnan i det blå . . .


. . . Allt du önskar kan du få ♥


Dessa två guldstjärnor fick följa med hem från Rusta i lördags. 
Den stora är tänkt att få lysa upp vårt vardagsrumsfönster och den lilla skall få glänsa vacker i sovrumsfönstret. 

Känns lite tråkigt att inte ha möjlighet att lägga upp så mycket av sina egna foton än, även om det kommer så fort December klivit inanför dörren. 
Tills dess får ni helt enkelt stå med lite lånade bilder.