I can almost touch our new cabinet

Mitt efterlängtade skåp har äntligen kommit, dock inte längre än till porten nedanför, ute i kylan. Paketet var tyvärr så pass stort att DHL inte kunde köra upp det till lägenheten. 
Så nu står det där ute, tittar upp på sin blivande bostad och fryser i höstrusket. Väl inslaget givetvis. 

Men förhoppningsvis bara en kortare tid då jag hoppas på att jag och min sambo tillsammans kan klä av Herr Skåp sitt svarta plasttäcke och på så sätt rymma honom genom porten, in till hissen och slutligen in i värmen och säkerheten, vår lägenhet.

Livet skall tydligen inte få vara enkelt utan mer vara fyllt av olika utmaningar. 

( bild från vintern 2010 )


Men det känns ändå som det mesta börjar falla på plats, och idag plockade jag ut vår nya julservis med tomtarna från Åsas Tomtejul som jag tänkte placera på en hylla i skåpet med en massa annat fint. Kan riktigt se det framför mig hur vackert allting kommer bli och hur jag i år kommer glädjas åt den fantastiska tillvaron jag och min älskade sambo byggt upp tillsammans.

Ännu är morgonen mörk

Ännu en morgon har tagit sin början, och jag har redan infunnit mig på jobbet i över en timme och påbörjat min kopp nummer två i kaffeväg. Snart öppnar även Hemköp och jag kan äntligen få gå och köpa mig en efterlängtad frukost då jag glömde min hemma i kylskåpet. Där den absolut inte gör någon som helst nytta.

 
I förrgår fick jag hem min efterlängtade externa blixt som jag införskaffat för att kunna ta bättre bilder, både till bloggen och allmänt. Vilket kommer göra denna foto-jul-säsong lite roligare.
Nu lär det väl dock ta ett tag innan jag kommer på alla finesser, trix och denna rätt så höga ribba av självkritik. Men jag jobbar på det och hoppas att det så småning om kommer komma en hel del egentagna bilder som beskriver min jul i både text och bildform. 

Och med dessa små ord vill jag önska er alla en riktigt god morgon ♥

En stilla morgon

God morgon

Ännu en onsdag som tagit sig en början, tidigt, klockan är bara fem på morgonen men många av oss är redan vakna för att ta oss ut till verkligheten. 
Själv sitter jag med en smakfull kopp kaffe, inte för att jag egentligen tror att den kommer ge mig mer energi för dagen utan mer för att det är en mysig liten stund jag då har för mig själv i mörkret. 

Denna dag lär bjuda på mindre jul än vad jag egentligen önskar, jag är för mycket uppe i mitt tänk om den kommande "planerar-månaden" November för att vela släppa taget och faktiskt kasta mig ut för att tjäna mitt levebröd. 

 
Men någon glad nyhet är ändå att vårt fina skåp kommer på fredag, den detalj i vårt hem som jag har störst planer för och igår införskaffade jag skylten X-mas från Åhlens som jag skrev om HÄR. Denna skylt skall få julsmycka vårt skåp från insidan.

Oj! vad jag längtar efter att få se resultatet ♥