Update

Eftersom jag varit helt frånvarande ett bra tag så har jag rätt mycket att ta igen. Allt från att jag varit och sett "En jävla jul" till julmarknad på Häringe slott samt varit på Cirkus och njutit av tonerna till Christmas Night. 

Dessutom står granen så grön och grann i stugan, klädd i skimrande glitterregn och bringar julstämning i hela vardagsrummet. Dock lyser snön fortfarande med sin frånvaro så i år får vi nog nöja oss med ordentlig julkänsla inomhus istället. 

 
Tänkte att jag i helgen ska försöka ta igen lite skrivande. Men först ska jag avnjuta ett smakrikt julbord kvällen till ära ute på Carlshälls Gård. Detta är något jag sett fram emot hela december, och äntligen är det dags ♥

Kalkonfest

 
Har den senaste veckan haft enorm skrivtorka samt inspiration. Den kommer tydligen och går lite som den vill. 


Här är dock lite bilder från helgens Kalkonfest med familj och vänner. 
Maten var verkligen något utöver det vanliga med många olika smaker och dofter och det hela var dessutom uppdukat i en härlig röd julmiljö. Underbart! Så varm och ljuvlig stämning med många intressanta diskussioner och glada skratt. 

En perfekt kväll med underbara människor. 

Första Advent som var

 
Bättre sent än aldrig.
 
I söndags, Första Advent åt vi en god, härlig, lite mer amerikansk julfrukost uppe på Berget hos Svärföräldrana. Mycket för att de behövde några extra muskler för att få ner tre ytterst tunga dörrar från ovanvåningen. Ni vet, ut med det gamla och in med det nya.

Därefter begav vi oss till min undrbara familj och där bjöds det på härlig sen jullunch med allt det läckra från julbordet. Griljerad skinka, prinskorvar och köttbullar, Jansons, ägghalvor och lax m.m. Det var verkligen som att få ett smakprov på julens goda, vilken fröjd! 

Det blev minst sagt en härlig eftermiddag med en massa skratt och mys. Precis som jag vill ha det, värmen från min älskade familj ♥