I can almost touch our new cabinet

Mitt efterlängtade skåp har äntligen kommit, dock inte längre än till porten nedanför, ute i kylan. Paketet var tyvärr så pass stort att DHL inte kunde köra upp det till lägenheten. 
Så nu står det där ute, tittar upp på sin blivande bostad och fryser i höstrusket. Väl inslaget givetvis. 

Men förhoppningsvis bara en kortare tid då jag hoppas på att jag och min sambo tillsammans kan klä av Herr Skåp sitt svarta plasttäcke och på så sätt rymma honom genom porten, in till hissen och slutligen in i värmen och säkerheten, vår lägenhet.

Livet skall tydligen inte få vara enkelt utan mer vara fyllt av olika utmaningar. 

( bild från vintern 2010 )


Men det känns ändå som det mesta börjar falla på plats, och idag plockade jag ut vår nya julservis med tomtarna från Åsas Tomtejul som jag tänkte placera på en hylla i skåpet med en massa annat fint. Kan riktigt se det framför mig hur vackert allting kommer bli och hur jag i år kommer glädjas åt den fantastiska tillvaron jag och min älskade sambo byggt upp tillsammans.
1 Anette - En fin jul:

skriven

Ser fram emot bilder när ni fått det på plats :
Ha en riktigt trevlig helg!

Svar: Nu är skåpet på plats, det är mer än vad man kan säga om min rygg. Den har nog hakats ur sitt fäste :S Så bilder lär komma inom kort :D

Hoppas du haft en riktigt mysig och skön helg ^^
I dreaming of a white Christmas

2 Annette:

skriven

Hej, jag har skapat en julgrupp på FB! Alltså inte en sådan med hyacinter, utan en grupp att diskutera julen i, få tips, dela med sig tips, ställa frågor osv. Mest för att jag är så sugen på att prata om jul mest hela tiden;) Det vore kul om du och dina läsare ville vara med! Gruppen heter "Julstämning & Bjällerklang" och är nystartat. Tipsa gärna andra. Juliga hälsningar, Annette.

Svar: God morgon,det låter minst sagt helt fantastiskt ^^
Dock lyckas jag inte hitta denna mysiga lilla hörna på Facebook :/ Du kan möjligen skicka en direktlänk till den ? :3
Kram Luna
I dreaming of a white Christmas

3 Annette:

skriven

Hej! Har gjort gruppen "offentlig" nu, den var inställd på "sluten" (trodde att "hemlig" gjorde den ohittbar ;) Så nu så! Tanken är att skapa gruppen tillsammans. Så just nu har det inte hänt så mycket!

Kommentera här: