Gammeldags Jul

Vad är oddsen att två stycken julinlägg skrivs på en och samma dag, och mitt i sommaren dessutom!?
 
Själv sitter jag framför min arbetsdator på mitt hemmakontor i den sötaste sommarklänning man kan tänka sig. Mönstret går i blommigt med axelknytband och tonerna går i blååt, grönt och vitt, och skulle jag göra en piruett just nu skulle kjoldelen snurra upp likt Marilyn Monroes ikoniska vita klänning gjorde på mitten av 50-talet.
 
Men förutom att grönskan står i sin allra ädla prakt utanför fönstret så har jag ändå lyckats med en liten "prova på kampanj" från Fyrklövern. Jag har tidigare ägt både Disneys Jul samt Åsas Tomtejul-serviser. Dessa har jag dock sålt, vilket ibland känns både sorligt och tomt. 
Inte för att jag egentligen ville, men p.g.a platsbrist! Nu har jag däremot lite luftigare skåp och kan ta in lite nytt, eller rättare sagt gammalt beroende på hur man ser det ♥ Jag har nämligen beställt två stycken mattallrikar och två stycken assietter av porslinet Gammeldags Jul, och detta endast för 199kr och fraktfritt.
 
Jag har alltid gillat Fyrklövern, även om de är i det dyraste laget. Men då jag beställt en hel del har jag som kund alltid fått det där lilla extra och en gång fick jag en serie gratis i 6 delar. 
 
Nu hoppas jag däremot att jag älskar motivet och att det kan bli en liten uppsättning på 24 delar i framtiden, och att jag förhoppningsvis inte säljer denna! 
 
Titta så vackra ↓