Årets första önskelista

Tanken på att sätta sig ner och skriva årets första önskelista ger ett sorts pirr i magen. Jag älskar att fundera över de saker jag verkligen önskar mig, men även över de julklappar jag vill ge till nära och kära. 
Jag vet att vi lever i en tid då vi överkonsumerar alla julklpappsköp. Dock har jag svårt att hejda mig då jag faktiskt älskar att hitta just den där speciella julklappen som jag vet kommer ge ett leende på läpparna på den familjemedelem som öppnar. Det är en härlig känsla! 

Jag själv brukar bli helt till mig när jag till sist får fram min speciella klapp efter att ha försökt öppna det fina tomtepaketet som legat i min hand. Att någon just har tänkt på mig och min önskan, det ger endorin av lycka och väldigt mycket värme i kroppen. Och att dessutom få vara omringad av familjen är den finaste av gåva. 

Jag är som sagt alltid frälst i att få julklappar som har med inredning att göra. Sånt som jag själv inte hunnit införskaffa eller sådant som jag mest tänkt "jag tar det nästa månad" men som sedan ändå inte blir av pga att man köper någe annat.

Alla dessa är från JbHome, vilket även har kommit att bli en favorit onlinebutik för mig. De har så otroligt mycket fint och annorlunda saker. Och jag vill mest bara ha allt. Dock är lägenheten lite för liten för det, hah! 

( klickar man på bilderna så kommer man direkt till produkten )