Golden season

 
Nu när hösten har tagit ett stort kliv innanför Sveriges dörrtröskel så känns det genuint att äntligen få börja längta efter den där varma, mysiga känslan inombords, den där känslan som smått kittlas i kroppen, den där känslan som är så otroligt svår att ta på och förklara med ord. Allt vi vet är att just den där känslan är magisk och fyller våra hjärtan med liv och hopp.


Utanför piskar regnet mot fasadens gråa yta och mörkret har än en gång svept sin mystiska slöja över staden. Dagarna är kyliga och luften krispig och kvällarna är riktigt sådär i härdande ruggiga. En härlig tid med eldssprakande trädtoppar och låg sol mot blek hy. Halsduken pryder var och varannans halsar och axlar, ju större desto gosigare och bättre och alla de pasteller som vimlat runt på gatorna har ännu en gång byts ut mot mörka, dova och mustiga färger. Det är som att vi går tillbaka till en mer strikt tid, en mer modemedveten och klassisk tid.

Hösten är fantastisk på alla sätt och vis, det är årstiden som kommer med all inspiration, förberedelser och värme inför nästa kliv. För innan vi vet ordet av har hösten fört oss enda in i december och till julens enastående magi.

1 Anette - En fin jul:

skriven

Vilken härlig bild :)

Svar: Tack så mycket Anette ☺️☺️✨
I'm dreaming of a white Christmas

2 Charlie CS- Kulturtanten som älskar jul:

skriven

Åh vilken härlig text...och bild!

Kommentera här: