Nytt juligt utseende

Den svenska sommaren börjar lida mot sitt slut! Värmen har börjat avta, kvällarna har åter igen börjat bli mörka och många av oss har redan börjat mysa ner oss under en filt i soffan med en massa tända ljus runtomkring. 

Men även om sommaren är en härlig tid så blickar jag framåt mot sensommarens kanske sista utomhustillställning, kräftskivan ute på landet. Därefter känns det som att hösten verkligen kommer knacka på dörren i hopp om att bli insläppt. Det gör mig som sagt ingenting, jag älskar när luften börjar kännas krispigare, när löven färgas röda och när man åter igen kan linda en varm och gosig halsduk runt sin hals. 
Men innan allt det där skall jag först njuta av de sista dagarna i augusti, verkligen andas in sensommaren och minnas allt det roliga som hänt under dessa fantastiska tre månader. 

Som sagt! Det må fortfarande vara sommar, men min längtan för vad som komma skall är oundviklig. Så för att ändå få smygstarta min julblogg lite så har jag i år valt att ändra mitt vita tema mot det lite mer varma röda. Vilket även lär få speglas i min inredning. Jag vill fortfarande att mitt och min sambos hem skall vara stilren och enkel men med inslag av denna fantastikt, juligt förknipppade färg. 

 

Kommentera här: