Önskelista nr 4

 
 

Detta är väl mer en dröm. Men det går alltid att önska sig vare sig det skulle tänkas bli verklighet eller ej ♥

Känner att det är dags för mig att börja arbeta mer med min kreativa sida, gärna inom foto som jag brinner starkt för. För trots en amatör som jag går det alltid att utvecklas. Dock har jag lagt mycket med det där med foto på hyllan då jag snålat in med att köpa tillbehör till min Canon 600D. 
För hur mycket jag än älskar att foto och skapa så kommer jag alltid älska kläder och inredning mer. Okej, egentligen inte mer, men jag tycker det är roligare att lägga pengar på något som syns, ser snyggt ut och med de medel som får mig att känna mig vacker och de som gör att mitt hem känns mysigt.

Ett objektiv känns liksom lite sådär även om jag skulle ha enorm glädje av ett. 
Och speciellt ett närbildsobjektiv som det HÄR. Detta kan gå ner på djupet där ögat inte ens kan se. 
Kärlek.
1 Johannas jul:

skriven

Det där objektivet har jag! Älskar det, så värt pengarna. Jag använder det till makro/ närbilder, oftast i naturen, men det fungerar även jättebra till porträtt :)

Svar: Åh! Vill juh bara ha det ännu mer nu när du berättar att de är så värt pengarna. Känns alltid mer säkert på någe sätt än att bara läsa om det :3 Jag hade främst tänkt ha det fnär jag fotar ute i naturen. Lite svårt att gå nära med ett standard objektiv, den vill helst säga ifrån ;)
I dreaming of a white Christmas

Kommentera här: